fbpx

Adatvédelmi nyilatkozat

A turisztikai attrakciófejlesztés nem az egyéni kreativitás kibontakoztatása, hanem üzlet.

Személyes adatainak védelmére fokozott hangsúlyt fektetünk. A jelen adatvédelmi nyilatkozatban rögzítjük az ilyen adatok kezelésére vonatkozó tudnivalókat. Tájékoztatjuk, hogy személyes adatainak kezeléséhez önkéntesen megadhatja a az InnoTime-Hungary oldal számára a hozzájárulását.

Az Innotime Hungary Kft által meghirdetett játékokban, sorsolásokon való részvétel 

Info. tv. 6.§ (5) bek: Ha a személyes adat felvételére az érintett hozzájárulásával került sor, az adatkezelő a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában

  1. a) a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy
  2. b) az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából, ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll

további külön hozzájárulás nélkül, valamint az érintett hozzájárulásának visszavonását követően is kezelheti.

Az érintettek jogai és jogérvényesítési lehetőségei:

  • az érintett az adatkezelő által kezelt adatairól tájékoztatást kérhet (hozzáférési jog),

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon: az adatkezelés céljai; az érintett személyes adatok kategóriái; azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket; a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama; a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga; a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga; az adatforrásokra vonatkozó információ; az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül adja meg a tájékoztatást.

Az érintettnek jogában áll a kezelt adatok köréről és azok tartalmáról tájékoztatást kérni. Az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet. Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható.

  • az adatai helyesbítését kérheti,

Amennyiben a kezelt adatok nem pontosak, kérheti a kezelt adatok helyesbítését és kiegészítését.

  • az adatai törlését kérheti (elfeledtetéshez való jog):

Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére a InnoTime Hungary kft indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:

– a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;

-az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;

–  az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;

– a személyes adatokat jogellenesen kezelték;

– a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;

– a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges: a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából; a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján; vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

  • az adatkezelés korlátozása

Az érintett kérésére a InnoTime Hungary kft korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

  • az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;
  • az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  • az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

  • adathordozáshoz való jog:

E joga alapján az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat géppel olvasható formátumban megkapja és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta.

  • a profilalkotás és az automatizált adatkezelések elleni tiltakozás joga:

Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

  • az adatkezelés ellen tiltakozhat.

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

Az érintett adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor vissza is vonhatja.

  • Automatizált döntéshozatal és profilalkotás elleni fellépés

Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

  • megilleti a jogorvoslat joga.

Az érintett az adatkezeléssel kapcsolatos panasza esetén az adatkezelőhöz, a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatósághoz, illetve bírósághoz fordulhat.

Adatok gyűjtése a honlapunkon, sütik használata

Honlapunkat személyes adatai felfedése nélkül is használhatja. Honlapunk használatának nem feltétele személyes adatainak megadása, kivéve, ha ez szükséges ahhoz, hogy saját kérésére további információt tudjunk biztosítani Önnek. Amikor honlapunkat használja, szervereinken különböző biztonsági okokból adatokat tárolunk. Ilyen adat lehet az Ön internet-szolgáltatójának neve, a honlap neve, ahonnan a mi oldalunkra jutott, a honlapok, amelyeket a mi oldalunkról meglátogat, és az Ön IP-címe. Ezek az adatok esetleg az Ön azonosítására is alkalmasak lehetnek, de azokat nem használjuk fel ilyen célokra. Időről időre statisztikai céllal felhasználjuk az adatokat, de minden egyes felhasználó névtelenségét megtartjuk, így a személy nem azonosítható. Abban az esetben, ha személyes adatait az InnoTime-Hungary oldalon belül mások rendelkezésére bocsátjuk, hogy megkaphassa a kért információkat, technikai és szervezeti eszközökkel biztosítjuk a megfelelő adatvédelmi előírások betartását.

Személyes adatainak gyűjtése és feldolgozása (www.innotime-hungary.com)

Személyes adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha ezeket Ön az adatgyűjtéshez hozzájárulva megadja nekünk, a regisztráció alkalmával, az űrlapok kitöltésekor vagy e-mailben, termékekre vonatkozó kérdések vagy kérések kapcsán, ill. egyéb okokból, ahol úgy döntött, hogy ezt az információt rendelkezésünkre bocsátja.

Az Ön személyes adatai az odlal két tulajdonosánál, mint adatkezelőnél maradnak. Személyes adatait nem adjuk tovább harmadik fél számára, nem továbbítjuk az EGT államokon kívülre az Ön kifejezett írásos hozzájárulása nélkül semmilyen formában, kivéve, ha erre Ön engedélyt adott, vagy ezt jogszabály kötelezően előírja.

Az InnoTime-Hungary.com által kezelt adatok egy része olyan számítógépeken kerül tárolásra, amelyek nem magyar joghatóság alá tartoznak, és amelyeknek az adatvédelmi jogszabályai eltérhetnek a magyar szabályoktól. Ilyen esetekben biztosítjuk, hogy a tárolt adatok a tárolás helyén megfelelő védelmemmel legyenek ellátva, amelyek eleget tesznek a magyar előírásoknak.

A felhasználás céljai

Eltérő kötelező jogszabályi rendelkezés hiányában az általunk gyűjtött adatokat kizárólag az Ön által kért információk biztosítására, vagy más, Ön által engedélyezett célokra fogjuk felhasználni. Amennyiben regisztrál oldalunkon, a regisztrációval egyidejűleg elfogadja honlapunk adatvédelmi szabályzatát, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a honlappal, a társaságunkkal, termékeinkkel kapcsolatban tájékoztatást, hírlevelet, vagy DM üzenetet küldjünk az Ön részére, illetve hogy szolgáltatásaink bővítése céljából információt kérjünk Öntől, illetve felkérjük piackutatásban történő részvételre.

A jogok érvényesítése

Személyes adatainak kezeléséről, tárolásáról, a mindenkori adatfeldolgozó személyéről a Kapcsolat menüpontban feltüntetett e-mail címre küldött levélben kérhet felvilágosítást. Ön jogosult az innotime-hungary.com részére megadott személyes adatainak helyesbítését, módosítását, törlését kérni, illetve az adatkezelést bármikor megtiltani.

Személyes adatai jövőbeni felhasználására, kezelésére vonatkozó hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ehhez csak egy e-mailt kell küldenie a Kapcsolat menüpontban megadott címre. Amennyiben személyes adataihoz fűződő jogait megsértik, Ön jogosult az illetékes bírósághoz fordulni.

Adatok tárolása

Személyes adatait kizárólag addig tároljuk, amíg ez az Ön által kért szolgáltatás biztosításához szükséges, vagy amennyi időre Ön hozzájárulásában engedélyezte, ha a törvény másként nem rendelkezik. Abban az esetben, ha az Ön által megadott személyes adatok kezelése az Ön által kért szolgáltatás teljesítéséhez szükséges, akkor az innotime-hungary.com azok teljesítéséig, illetve a jogszabályban meghatározott ideig kezeli az Ön személyes adatait.

A cookie-k használata

Néhány weboldalon úgynevezett cookie-t használunk, hogy hatékonyabbá tegyük az Ön egyéni honlap-használatát. A cookie-k olyan azonosítók, amelyeket web szerverünk az Ön számítógépének küldhet, hogy azonosítsa a honlapon tartózkodás alatt használt számítógépet. A legtöbb böngésző az alapbeállítás szerint automatikusan fogadja ezeket a cookie-kat. A cookie-k tárolása kikapcsolható, ill. beállítható a böngészőben, hogy kapjon értesítést, mielőtt számítógépén egy cookie-t tárolnak. Ha a cookie-kat nem csak az adott látogatás idejére mentjük el, és nem kerülnek ezt követően automatikusan törlésre, hanem a tárolás hosszabb időre szól, az érintett cookie-k beállításakor erről értesítjük Önt.

Biztonság

Az innotime-hungary.com technikai és szervezeti biztonsági intézkedésekkel védi adatait a módosítástól, a sérüléstől, a megsemmisüléstől vagy az illetéktelen személyek általi hozzáféréstől. Minden személyes adatot, amelyet Ön az innotime-hungary.com oldal számára átadott, továbbítás során titkosítunk, hogy megakadályozzunk bármely harmadik személy általi esetleges visszaélést. Biztonsági intézkedéseinket folyamatosan felülvizsgáljuk az új technológiai fejlesztéseknek megfelelően.

Gyermekek

A gyermekek személyes adatainak védelme kiemelt fontosságú, ezért általunk ismerten 18 év alatti személytől származó adatot nem gyűjtünk, nem dolgozunk fel, és nem használunk fel a honlapunkon a törvényes képviselő előzetes, ellenőrizhető hozzájárulása nélkül. A törvényes képviselőnek joga van kérésre megtekinteni a gyermek által biztosított információkat, és/vagy elrendelni azok törlését.

Elérhetőség

Ha bármilyen kérdése, javaslata, esetleg kifogása van, kérjük, lépjen kapcsolatba az InnoTime Hungary csapatával az impresszumban megadott elérhetőségek bármelyikén. Az internet folyamatos fejlődése miatt időnként módosítanunk kell adatvédelmi nyilatkozatunkat. Fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén egyoldalú változtatásokat eszközöljünk.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk

Bezárás